Aidat Erteleme Duyurusu

28-03-2020

Sayın Üyemiz;

Dünya Sağlık Örgütü tarafından bir pandemi olarak tanımlanan Koronavirüs nedeniyle yaşanan olumsuzlukların gerek küresel gerekse ülkemiz ekonomisinde ve çalışma hayatında her geçen gün daha da ağır sonuçlar doğurduğu  malumunuzdur.
Ülkemizde de hızla yayılan Covid-19 pandemisinin etkilerinin azaltılması için her türlü destek ile üyelerimizin yanında olan Yönetim Kurulumuz, üyelerimizden de gelen talepler doğrultusunda Ana Tüzüğümüzün 23/23. maddesi’nde yer alan ‘‘Aidat tahsilatını gerekli hallerde vadeye bağlamak ve vade sınırını tespit etmek, yangın, su baskını, deprem gibi zorlayıcı veya haklı sebeplerle uzun müddet çalışamayacak duruma düşen üyelerin istekleri halinde aidat borçlarını uygun bir süre ertelemek’’ hükmü gereğince üyelerimizin vadesi nisan, mayıs ve haziran ayları olan sendika üyelik aidat ödemelerini hiçbir gecikme zammı olmaksızın 30 Eylül 2020 tarihine ertelemiştir.  
Yaşadığımız küresel salgının etkilerini en aza indirebilmek için yasal düzenlemeler çerçevesinde her zaman maddi ve manevi olarak üyelerimizin yanında olduğumuzu ifade etmek isteriz.

TÜRKİYE TEKSTİL SANAYİİ İŞVERENLERİ SENDİKASI


Diğer Haberler