Ortak Sosyal Denetim Programı SLCP Tanıtım Semineri

28-08-2019

Ortak Sosyal Denetim Programı SLCP
Tanıtım Semineri
23 Eylül 2019, Wyndham Grand Otel

SLCP (Social & Labor Convergence Program- https://slconvergence.org/), tekstil-hazır giyim-ayakkabı sektörlerinde hem markalara hem üreticilere getirdiği yük gittikçe artan sosyal denetimleri tek bir platformda toplayarak maliyetlerin azaltılmasını ve kaynakların daha etkin kullanılmasını sağlamak üzere başlatılan bir ortak girişimdir. Türkiye’den de büyük miktarlarda alım yapan global markaları da içinde bulunduran bu platform tekstil ve hazır giyim değer zincirinin pek çok tedarikçisini, denetim şirketlerini ve sektörel kuruluşları bir araya getirmektedir.

Çin, Sri Lanka, Hindistan’dan sonra pilot operasyonlar 2019’da ABD, Meksika, İspanya ve Türkiye’de de başlayacaktır. Programın tanıtım toplantısı ve eğitimi 23 Eylül 2019 Pazartesi günü 09:00-16:30 saatleri arasında Sendikamız ev sahipliğinde Wyndham Grand Otel’de (Levent) gerçekleştirilecektir.
Programa katılan marka ve üreticilerin de deneyimlerini paylaşacağı etkinliğe katılım ücretsiz olup, 13 Eylül Cuma gününe kadar kayıt yapılması gerekmektedir.

> Toplantının dili İngilizce olacaktır.
> Kayıt için aşağıdaki bilgileri tuba.huvaj@tekstilisveren.org.tr adresine gönderiniz.

Katılımcının Adı:   
Kurumu:   
Görevi:   
E-posta:  
Telefon:   

Diğer Haberler